Klanten

Connor Black Consulting begrijpt wat er nodig is succesvol te zijn in het werven van de juiste gekwalificeerde kandidaten. De hoogste prioriteit van de recruiter is, u helpen uw vacatures te vullen door middel van een ongeëvenaarde kennis van de specifieke markt. Dit is waarom bij Connor Black Consulting ltd, onze specialist recruiters zich concentreren op slechts één specifieke markt zodat wij u kunnen adviseren bij het vinden van de relevante kandidaten die uw bedrijf verdient.

Bij Connor Black Consulting streven onze gespecialiseerde recruiters ernaar om dagelijks naar beste gekwalificeerde Microsoft Dynamics, SAP, Business Intelligence & Big Data-consultants kandidaten te zoeken in heel Nederland en indien nodig daarbuiten. We werken samen met een groot aantal partners en eindgebruikers op een breed scala aan verticale markten.

Door onze ongeëvenaarde branche kennis en ruime ervaring met het werven van kandidaat-korte markten, hebben wij succesvolle relatie met veel belangrijke partners en eindgebruikers in heel Nederland. Onze consultants hebben een ongeëvenaard begrip van hun eigen specifieke markt en zijn altijd op hoogte van eventuele veranderingen in de industrie.

Wij zijn het ideale bedrijf om moeilijke vacatures te vullen/beheren door consultants die gespecialiseerd zijn in Microsoft Dynamics, SAP, Business Intelligence en Big Data. Bij Connor Black Consulting wordt begrip, vertrouwelijkheid en professionaliteit als standaard gezien.Laatste SAP en Microsoft Newsfeed ...from scn.sap.com

Loading...

Neem contact met ons op

Newcastle

Office 115 - Maling Exchange
Hoult's Yard
Walker Road
Newcastle upon Tyne
NE6 2HL

t : +49 (0) 40 80909 2413

e :enquiries@connor-black.com