Uppdragsgivare

Inom Connor Black förstår vi att för att bli framgångsrika inom rekrytering av de allra bästa kandidaterna är det av största vikt att den rekryteringskonsult du väljer att samarbeta med har en oöverträffad kunskap om just din marknad så att de kan ge dig den tid och engagemang tillsammans med erfarenhet för att kunna presentera de mest relevanta kandidaterna.

Hos Connor Black strävar rekryteringskonsulterna dagligen med att få fram de absolut bästa kandidaterna I Europa för att kunna erbjuda dessa till våra uppdragsgivare. Vi arbetar med ett stort antal partners och slutanvändare inom ett antal vertikala marknader.

Tack vare vår oöverträffade branschkunskap och stora erfarenhet inom rekrytering av branscher med stor kandidatbrist har vi byggt goda relationer med manga viktiga partners och slutanvändare inom Europa. Våra rekryteringskonsulter har oöverträffad insikt och förståelse av sin egen marknad och gör till sin sak att hålla sig uppdaterad om förändringar I branschen.

Vi kan hjälpa dig tillsätta vakanser och har tillgång till konsulter specialiserade inom SAP, Microsoft Dynamics, SharePoint och Business Intelligence. Hos Connor Black är förståelse, konfidentiellt och professionellt bemötande standard.


Senaste nyheterna inom SAP och Microsoft ...från scn.sap.com

Loading...

Kontakta oss

Newcastle

Office 115 - Maling Exchange
Hoult's Yard
Walker Road
Newcastle upon Tyne
NE6 2HL

London

Net.Works
11 Ronalds Road & 25-27 Horsell Road
Highbury & Islington
N5 1XL

Pia Melin

t : +44 7943 51 3631

e :enquiries@connor-black.com